Welcome on the websites of 'congregation of YHWH, Jerusalem' ! Language:


Startpagina
Over ons

 Vir aflaai:

Studie materiaal
Boeken
Bijbel

Feesten
School

Updates uit Israël


Main page [English]MISSION STATEMENT DOCTRINES CONTACT US

Wij zijn een wereldwijde Bediening die zich richt op het herstellen van het Geloof dat ooit overgeleverd werd door Yahshua van Nazareth aan de oorspronkelijke Gemeente bijna tweeduizend jaar geleden. Wij doen dit door onderwijs, niet door veroordeling. Via ons gratis boek met de titel “The Great Falling Away” documenteren wij het oorspronkelijke geloof dat gesticht werd door onze Messias Yahshua en tonen we aan de hand van geschiedenis hoe de vroege Gemeente bijna 300 jaar lang volledig gekaapt werd, tot aan de heerschappij van Constantijn de Grote rond 325 n. Ch.. Wij dagen iedereen uit die hunzelf beschouwen als echte gelovigen om zichzelf af te vragen tot welke Gemeente zij behoren; diegene gesticht door Yahshua in 30 n. Ch. of diegene die gesticht werd door Constantijn in 325 n. Ch.? De eerste was een Hebreeuwse Gemeente met een Hebreeuwse Heiland die door en door Thora praktiserend was en de tweede was een wetteloze nep gemeente verzegeld door de decreten van Constantijn. KLIK hier voor meer informatie

Wij hebben ook een download programma voor de bevordering van de ware apart-gezetten wereldwijd. Elke toespraak wordt gegeven door Don Esposito i.v.m. belangrijke Bijbelse onderwerpen en hoe ze betrekking hebben op de ware gelovigen vandaag. KLIK hier om naar de toespraak-download-sectie te gaan.

Wij hebben ook een maandelijkse nieuwsbrief die vele artikels bevat van kranten wereldwijd die tonen hoe de wereldgebeurtenissen en profetieën samenvallen naar het einde toe van deze eeuw en de spoedige wederkomst van onze Heiland Yahshua. KLIK hier om naar de nieuwsbrief-sectie te gaan.

Naast het boek “Great Falling Away” wordt ook het nieuwe boek “The Chosen People” gratis weggegeven. Voor meer informatie over de inhoud bezoek je de boeken-sectie

Wij zijn ook gezegend om gelovigen te voorzien die vanuit de hele wereld naar Jeruzalem komen om de drie Pelgrimsfeesten te vieren namelijk Pesah, Pinksteren en Loofhutten. Deuternomium 16:16; Drie keer in het jaar zullen al jouw mannen verschijnen bij Yahweh jouw Élohiem in de plaats die Hij zal kiezen (1 Koningen 14:21-Jeruzalem), tijdens Feest van de ongezuurde broden en Feest van de Weken en Feest van de loofdhutten. En je zal niet verschijnen bij Jahweh met lege handen. Onze bediening bevindt zich in Jeruzalem waar we de helft van het jaar zijn. De andere helft reizen we naar de verspreide Gemeentes en broeders om bemoedigingen te geven en veel hulp wanneer mogelijk. A.u.b. klik hier voor meer informatie over de feesten.

Wij voorzien ook Pelgrimstochten naar Israël het hele jaar door en vooral tijdens het Feest van Loofhutten. We reizen dan niet alleen doorheen Israël, van Dan tot Beer Sheba maar we gaan ook de restanten as bekijken van het oude Gomorrah waar je nog steeds oude zwavel balletjes kan vinden die vanuit de Hemel gevallen zijn. Wij bezoeken ook de oorspronkelijke Rode Zee oversteekplaats in Egypte waar 14de eeuwse v. Ch. spaakwielen zijn gevonden. Onze gids is heeft een licentie als archeoloog met als specialiteit Nieuwe Testament studies.

Mat 10:8 zegt “Om niet heb je gekregen, om niet geef je”. Dit vers navolgende rekenen wij niets aan voor welke opnames en boeken dan ook. Deze zijn al betaald door de vrijwillige tienden en gaven van de broeders. Bijdrages zijn altijd welkom.

Hoewel we op dit moment geen persoonlijke e-mail kunnen beantwoorden, moedigen we iedereen wel aan om ons te schrijven en we zullen proberen alle correspondentie te beantwoorden.


Congregation of Yahweh,
13300-56 S. Cleveland Ave #111
Fort Myers, FL, 33907


last change: Aug 2023, For technical questions concerning the website write to E-Mail contact@coYHWH.com